Prijzen

De prijzen verschillen per taart. Elke taart en elke prijs is anders voor deze kleine kunstwerkjes. De taarten van I. Love Cakes zijn echt anders, geen te zoete standaard smaken maar verfrissend, vernieuwende smaken met een keuze uit 12 smaak combinaties/vullingen. Een taart moet er niet alleen mooi uitzien maar zeker net zo belangrijk is dat deze ook lekker smaakt, hiervoor ben je bij mij aan het goede adres. Er wordt bij I. Love Cakes geen gebruik gemaakt van kant en klaar gekochte decoraties. Figuren worden met de handgemaakt, ieder bloemetje of hartje wordt met de hand uitgestoken. Voor een simpele taart kan je immers bij de plaatselijke bakker terecht. En jij zoekt iets speciaals.

 

De prijs is o.a. afhankelijk van het aantal personen, hoeveel lagen/niveaus, hoe de taart gedecoreerd moet worden, boetseer werk, specifiek randje, gouden/zilveren accenten, 2D puzzel, 3D pumpje, kroontjes, handgemaakte rozen etc. Natuurlijk kunnen er ook namen, tekst en cijfers op. Geef deze bij de bestelling duidelijk door (type fouten zijn voor eigen risico). Voor elke taart wordt er dan ook apart een prijsopgave gemaakt.

De taarten kunnen in allerlei verschillende vormen gebakken zoals rond, vierkant, hart, bloem & hexagon (6-hoek). Met stapeltaarten kunnen ook de verschillende vormen met elkaar gecombineerd worden.

 

Alle taartopdrachten bij I. Love Cakes worden aangenomen vanaf 20 personen.
Spoedopdrachten

Bezorgen
Alle bestellingen kunnen ook bezorgd worden mits dit in onze planning past en dit ook van tevoren duidelijk afgesproken is. Voor het bezorgen gelden extra kosten nl.:
- Binnen Amsterdam € 10,-
- Buiten Amsterdam geen bezorging (in uitzonderlijke gevallen) > € 0,45 per km (heen en terug)